PDA

Zobacz pełn± wersję : Ketron SD5



Geilenw
04-11-2014, 09:24
Szukam kogo¶, kto nauczy mnie obsługi SD5 (najlepiej ¶więtokrzyskie), ale jak będzie potrzeba do pojadę dalej i oczywi¶cie zapłacę za zmarnowany czas.(proszę o sms 602821970 ja oddzwonię)

bamber71
05-11-2014, 07:37
A nie lepiej wzi±ć instrukcje PL i poczytać samemu? Miałem kilka lat temu SD5, menu w nim jest zakręcone jak rondo w Palestynie, to prawda. Teraz w sumie to już nic nie pamiętam po przesiadce na Korga.
Dużo informacji znajdziesz na You can see links before reply w dziale Ketrona.

systemband
03-02-2015, 01:38
Co chciałes wiedziec? możesz podjechać ogólnie obsługa ketrona jest b.prosta