PDA

Zobacz pełną wersję : Wokalizer w adya szaleje !



36daniel
29-01-2015, 11:30
Witam szanownych , czy ktoś panowie zna problem i potrafi go ew rozwiązać
Otóż moja audya ma tak .że jak śpiewam z podłączonym mic do instrumentu i używam harmonizera przy gotowcach, to co jakiś czas w utworach gdzie harmonia wokalna jest bardziej rozbudowana on łapie jakieś błędy i się zwiesza Fałszuje wręcz jednostajnym dźwiękiem. pomaga tylko wyłączenie klawisza, i jest to z reguły ciągle przy tych samych utworach midi ...?
kilka razy na każdej imprezie, już mnie to nieźle wkurza...

LOOcek
29-01-2015, 11:55
może walisz takimi bokami że to jej objaw desperacji? :P

PawelMusic1989
29-01-2015, 12:23
Gram 6 sezon na audyi i nie man takiego problemu.....

padre
29-01-2015, 12:45
ewidentnie coś z plikiem nie tak

36daniel
29-01-2015, 15:09
A jednak..Cześć padre, miło cię znów czytać !, jednak miły z ciebie facet skoro piszesz...;)..niestety jeśli coś nie tak to nie z jednym plikiem ale z wieloma
zdarza mi się to przy ok 8 utworach, szczególnie tam gdzie tych dźwięków harmonicznych jest dużo
myślę już o reinstalacji systemu chociaż mam najnowszą

padre
29-01-2015, 15:13
reinstalacja nic nie pomoże, napisałem Ci problem leży w pliku/plikach
wyślij jeden problemowy na admin@muzyczneforum.pl to zobaczymy co tam nie halo

P.S
Nie byłem, nie jestem i nie zamierzam być miłym facetem :/ :P

36daniel
29-01-2015, 15:26
OK już wysyłam..
Ps. Jesteś..

36daniel
04-02-2015, 10:39
Gdyby ktoś miał taki problem jak ja z wokalizerem , znam rozwiązanie, wystarczy w menu właczyć filtrowanie infomacji midi wysyłanych do voicetrona,
problem znika
Dzięki za chęć pomocy