PDA

Zobacz pełną wersję : yamaha psr 3000



marekmarecki219
30-01-2010, 18:13
witam serdecznie ! jestem tu nowy i nie wiem czym to sie tu je i jak ! szukap programu do psr 3000 do komunikacji z kompem ! kupiłem bez płytki instalacyjnej ! pozdrawiam !

pyru7
31-01-2010, 02:54
Witaj, mam taką płytkę na zbyciu, tylko może zaproponuj w jakiej formie miałbym Ci to przekazać bo szczerze mówiąc pojęcia nie mam...:)

moons
31-01-2010, 12:27
w tym linku masz wszystko co do Yamahy PSR 3000 potrzebne

Yamaha (You can see links before reply)

Pozdrawiam