PDA

Zobacz pełną wersję : Ustawienia midi Pa1x pro



Maraas
31-01-2012, 21:18
Witam, jestem jeszcze zielony w kwestii korga i taka sprawa:
Mikrofon mam podlaczony do Tyrosa, a chcialbym zeby mi Pa1x przesylal sygnal (akordy) do harmonizera jak na nim gram. Podlaczylem je na midi ale nie umiem tego ustawic. Moze ktos pomoze i czy to sie da wogole zrobic?

ralph91p
31-01-2012, 21:57
Maraas, odnośnie MIDI Ci nie pomogę, ale radzę Ci zacząć korzystać z harmonizera z Korga. Helicon jest dużo lepszy niż ten w tyrosie. Sam go nie używam, ale kiedyś się trochę nim pobawiłem i efekty są naprawdę zadowalające. :)

Maraas
31-01-2012, 22:10
Temat nieaktualny - juz to zrobiłem :D i teraz gram, robie sobie przejscia i zmieniam bajerki na jednym, a gra drugi :D A co do harmonizera to moze i jest lepszy ten helicon, ale obsluga jest duzo prostsza w Tyrosie - dla mnie :P moze za miesiac sie to zmieni. dzieki i pozrowienia.