to przyjedź do Piotrkowa Kuj.carmen napisał/a:
jest taka faja fryzjerka co po małym bajerku zmienia szyld; OD DZIŚ GOLE NA DOLE
i po całej robocie warto jej nawet 10zł dorzucić![]()
a włosy by ci co dwa tygodnie odrastały, żeby tylko iść![]()
to przyjedź do Piotrkowa Kuj.carmen napisał/a:
jest taka faja fryzjerka co po małym bajerku zmienia szyld; OD DZIŚ GOLE NA DOLE
i po całej robocie warto jej nawet 10zł dorzucić![]()
a włosy by ci co dwa tygodnie odrastały, żeby tylko iść![]()
A jeżeli ja już mam zarejestrowany zespół od ok roku. Place tylko składkę zdrowotną, gdyż pracuję dodatkowo w tygodniu i mam pytanie czy w tym przypadku uda się cos wyrwać z jakiegoś funduszu.
hmmm na otwarcie działalności niepaulos24 napisał/a:
![]()
bo masz otwartą, ale z tego co kojarzę, (ale mogę być w błędzie) jest w unijnych jakaś dotacja na rozwój przedsiębiorstwa. Ja bym tam celował
Jest np. na doposażenie stanowiska pracy tzn. zatrudniasz pracownika i dostajesz kasę na wszystko co jest mu potrzebne do pracy.![]()
taky sobie FANCLUB - OCHRONIARZ
dokładnie na tych warunkach jak się kiedyś pytałem możesz dostać 70 tyś ale w tej inwestycji na którą bierzesz dotację musisz mieś minimum 20% własnego wkładu.karola2020 napisał/a:
No i udało ci się cos "przeswietlić" ?paulos24 napisał/a:
Czy coś w tym temacie jest Wam znane na dzisiejsze czasy?? Chodzi o kaskę na dodatkowy rozwój już działającej firmy.
Odświeżę temat :
staram się o dofinansowanie z PUP na : zespoł i dj- wodzirej-prezenter-animator, wynajem oświetlenia i nagłośnienia
Chciałbym jeszcze dodać usługi informatyczne .
Czy ktoś z Was ma podobnie i pomógłby ( podzielił się wiedząw określeniu odpowiednich do tych celów PKD ?
Z góry dziękuję,![]()