PDA

Zobacz pełną wersję : "Pukanko" w Ketronie sd1



tOOmek01
28-10-2013, 10:18
Nabyłem nie dawno drugiego sd1 :) wszystko piknie ładnie ale......

podłączam do mikserka spoko włączam twardy dysk a w głośnikach słychać coś pokroju bicia serca. Takie pukano :D

ściszam potencjometrem nie słychać :/ dziwne to dla mnie bo nigdy nie miałem takiego problemu

mam wrażenie że to pukanko przenosi się z twardego dysku który pracuje....

co o tym myślicie ??

LOOcek
28-10-2013, 10:20
ja pierdziele, aleś sformułował temat... jesteś kozak :P

tOOmek01
28-10-2013, 10:59
bez skojarzeń proszę :P

Endriu999
28-10-2013, 15:19
Hahaha! :) Tomuś Tobie TYLKO jedno w głowie cały czas :)

verce
28-10-2013, 17:40
Nabyłem nie dawno drugiego sd1 :) wszystko piknie ładnie ale......

podłączam do mikserka spoko włączam twardy dysk a w głośnikach słychać coś pokroju bicia serca. Takie pukano :D

ściszam potencjometrem nie słychać :/ dziwne to dla mnie bo nigdy nie miałem takiego problemu

mam wrażenie że to pukanko przenosi się z twardego dysku który pracuje....

co o tym myślicie ??

Możliwe, że to właśnie dysk.
Podłącz inny i daj znać.

verce
28-10-2013, 17:41
Możliwe, że to właśnie dysk.
Podłącz inny i daj znać.

Ale wniosłem do tematu. :-D

tOOmek01
28-10-2013, 18:43
i tak zrobię :)

Mustafa
28-10-2013, 19:30
Na Ketronie "pukanko" to jeszcze rozumiem ale wewnątrz ? :D Ale na poważnie to jeżeli zmiana dysku nie pomoże to zastosować adapter z kartą CF ;)

Endriu999
28-10-2013, 21:29
Chyba, że to sam SD1... Podłącz inny i daj znać...
W ogóle to zmień "pukanko" bo może w tym jest problem..? :)

adamus112
06-11-2013, 10:37
Może już za późno, ale sprawdź złącza w środku. Kostki lubią się same poluzować.

tOOmek01
16-12-2013, 09:01
Powiem wam co było. Źle skonfigurowany wokalizer. Przez niego biło coś na wyjściu. Niby przestało

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

adamus112
16-12-2013, 09:47
No dobra, to co żeś w nim przestawił?

tOOmek01
16-12-2013, 12:30
okazało się że wszystkie efekty wokalizera direct volume łacznie z eq były na maksa podwalone.....i nie wiem czemu ale to powodowało to coś

skubiszek
16-12-2013, 14:26
jesteś master :-D może przester się jakoś przebijał na kanał wyjścia ?

adamus112
22-12-2013, 12:28
Dzięki, może się przyda kiedyś.