PDA

Zobacz pełną wersję : Dodatkowa pamięć do Audya76



angol
27-08-2015, 11:01
Witam, chcę zainstalować dodatkową pamięć w Audya i zastanawiam się czy na tej płycie jest taka możliwość ? czy wymaga ona dodatkowego złącza ? jeśli tak to jakiego ?

9283

padre
27-08-2015, 17:00
To stara płyta główna ale jeżeli jakiś elektronik wlutuje Ci podejścia w sloty oznaczone CN2 CN3 to bez problemu zamontujesz dodatkowy RAM
Koszt podejść to groszowe sprawy. Serwis zaproponuje Ci wymiane płyty głównej
Zerknij tutaj str 10 You can see links before reply

angol
27-08-2015, 17:24
Dzięki wielkie padre, czy ma to jakąś profesjonalną nazwę ?