PDA

Zobacz pełną wersję : Sekwenser Ketron Sd1



tOOmek01
02-10-2012, 14:24
Koledzy mam pytanko dawno juz nie uzywałem sekwensera w ketronie sd1 ktoś mi pomoze sobie przypomnieć??? chciałbym znów umieć na nim coś porobić ......z tego co pamietam to chyba nie takie trudne??

adamus112
02-10-2012, 17:29
To zależy co chcesz wiedzieć? Coś tam dłubię, ale nie jest to jakieś super zaawansowanie.

tOOmek01
02-10-2012, 22:36
chodzi o tworzenie styla lub np mieszanie styli... :/

adamus112
03-10-2012, 10:36
Style, to w edit pattern robisz
Na tym ekranie, jak w załączniku. A kopiowanie będziesz widział we wcześniejszym ekranie, zaraz po przyciśnięciu edit pattern. Możesz tam wybrać co chcesz skopiować z jakiego patternu, cały, czy poszczególny instrument. Akompaniamenty, możesz zamieniać miejscami, czyli 1, na 2, lub 3, itd. Oczywiście musi się zgadzać metrum i ilość taktów.

W sekwenserze styli nigdy nie robiłem i nie wiem, czy jest taka możliwość. Za to midi, jak najbardziej.

[ Dodano: 2012-10-03, 10:40 ]
Pierwszy obrazek-kopiowanie, drugi obróbka.
Jakbyś miał problem, to mogę zwieźć do chaty instrument i po kolei podawać czynności np. przez telefon.
Jak coś daj znać.