PDA

Zobacz pełną wersję : Ketron Audya



djromek500
28-10-2012, 16:48
Może mi ktoś powiedzieć jak nagrać mida w audyi?

bo mam z tym problem, klikam menu>>Recording mid>>nazywam pliki>> wybieram keyboard>> Rec staart>> no i potem gram coś>> rec stop>> no i nie zapisuje mi tego nigdzie.

carmen
28-10-2012, 20:52
Witaj kolego na zielonej polanie :D

djromek500
28-10-2012, 20:57
Cześć, wiesz jak to rozgryść???

carmen
29-10-2012, 13:51
Dzień dobry :D

djromek500
29-10-2012, 16:12
Widzę że też posiadasz audye, może mogłbyś coś doradzić:)

HEINEKEN
29-10-2012, 16:21
Nie dali w sklepie instrukcji?

djromek500
29-10-2012, 17:12
mam, robie jak jest opisane w instrukcji i nie śmiga.

HEINEKEN
29-10-2012, 18:26
Czyli albo źle czytasz albo oddaj instrument do naprawy

carmen
30-10-2012, 05:32
Widzę że też posiadasz audye, może mogłbyś coś doradzić:)

To historia :D Oddaj instrument do naprawy. Coś nie tak jest, to fakt :)